دي استات سديم يك ماده آنتي باكتريال وسيع الطيف است كه توانايي ويژه اي براي مهار قارچ آسپرژيلوس دارد. دي استات سديم به عنوان يك نگهدارنده مي تواند بطور موثري رشد و تكثير ۱۰نوع كپك و بسياري از باكتريها را مهار كند و همين مسئله باعث شده است كه اين ماده كاربرد گسترده اي در صنايع غذايي داشته باشد.
افزايش تقاضا براي مصرف غذاهاي آماده و گوشت قرمز و مرغ هاي بسته بندي شده باعث افزايش نياز به نگهدارنده هاي ايمني مانند دي استات سديم شده است تا بتوان با استفاده از آن از رشد ميكروب ها در اين مواد غذايي جلوگيري كرد و ماندگاري آنها را افزايش داد
دي استات سديم چيست ؟
دي استات سديم، نمك سديم
اين ماده يكي از
از ويژگيهاي قابل توجه دي استات سديم اين است كه مي تواند به عنوان طعم دهنده و نگهدارنده بطورهمزمان مورد استفاده قرار بگيرد و همين مسئله كاربردپذيري اين ماده را افزايش مي دهد.
كاربرد دي استات سديم در صنايع غذايي
مواد غذايي در حين ذخيره سازي و فراوري به دليل كپك زدگي و پوسيدگي از بين مي برند بنابراين بايد راهي براي حفظ كيفيت و افزايش ماندگاري آنها پيدا كرد. يكي از ساده ترين راهها استفاده از مواد نگهدارنده اي مانند دي استات سديم است كه مي تواند ماندگاري مواد غذايي را تا بيش از دو برابر افزايش دهد.
دي استات سديم براي حفظ سيلوهاي برنج ، گندم ، بادام زميني ، لوبيا و بسياري از غلات ارزشمند ديگر بسيار خوب عمل كرده و از كپك زدگي ، پوسيدگي و تغيير طعم اين محصولات جلوگيري مي كند. با استفاده از دي استات سديم براي افزايش ماندگاري اين محصولات، بدون نياز به خشك كردن مي توان عمر اين محصولات را از ۹۰ روز به بيش از ۲۰۰ روز افزايش داد.
براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد ساير مواد شيميايي مثل كربنات ها (
ساخت استخر و آشنایی با روش های اجرا و استاندارد های ابعاد استخر