به
این مواد شیمیایی رطوبت مواد غذایی را حفظ میکنند. ترکیبات نرم کننده را به خلال نارگیل و آدامس اضافه می نمایند. پلاستیسایزر نیز نام دارد.
گلیسیرین C3H8O3) Glycerin)
گلیسیرین ماده ای شیرین و شفاف ، بی بو و رنگ است که یک الکل پلی هیدریک است که به عنوان جاذب الرطوبه ، اصلاح کننده کریستالیزاسیون و نرم کننده بافت مواد غذایی عمل می کند.
گلیسیرین به عنوان یک ماده جاذب رطوبت است که به حفظ و طول عمر مواد غذایی کمک بسیاری میتواند بکند .
مایع شیرین تلخ مزه ای است. حلالیت آن در آب زیاد می باشد هر ۷۱ گرم آن در ۱۰۰ گرم آب ۲۵ درجه سانتی گراد حال می شود.
حلال نسبتاً خوبی برای روغن است. جاذبه الرطوبه مناسبی می باشد.
اگر به مواد غذایی اضافه شود رطوبت آنها محفوظ می ماند. در شیرینی ها از کریستالیزاسیون شکر جلوگیری میکند.
مواد معطر را نیز حل میکند. در نوعی شیرینیmarshmallows) ) و آب نبات کاربرد دارد.
پروپیلن گلیکول (C2H3O2) Propylene Glycol
مونو
همچنین حلال مواد معطر نیز می باشد.
افزودنی در محصولات غذایی همچون سس و بستنی و خامه و کیک می باشد.
مایع شفاف و ویسکوزی است که در آب ۲۰ درجه سانتی گراد حل می شود.
حلال خوبی برای مواد معطر و رنگهای غیر قابل حل در آب است.
مونو پروپیلن گلیکول مانند گلیسرول و
مونو پروپیلن گلایکول بعنوان امولسیفایر سبب تثبیت کف و هوادهی نیز در ساخت خامهها و کیک ها کاربرد دارد .
ساخت استخر و آشنایی با روش های اجرا و استاندارد های ابعاد استخر