شیرین کنندههای مصنوعی
شیرین کنندههای مصنوعی مواد شیمیایی هستند که برای شیرین کردن غذا یا نوشیدنیها به جای قند طبیعی مورد استفاده قرار میگیرند. ساکاروز که یک شیرین کننده طبیعی به دست آمده از نیشکر است کالری بسیار بالایی دارد و در مقادیر بالا برای سلامتی خطرناک است بنابراین با شیرین کننده هایی مصنوعی جایگزین می شود که برخی از آنها در ادامه آمدهاند.
آسپارتام
سوکرالوز
سوکرالوز قند مصنوعی دیگری است که ساخته دست بشر است و مشتق تری کلرو قند طبیعی یا ساکاروز است . این ماده تقریبا دو برابر شیرین تر از ساکاریدها و ۳۲۰ تا ۱۰۰۰ برابر شیرین تر از قند است.
یکی از ویژگیهای اصلی
ساخارین
ساخارین اولین شیرین کننده ای بود که توسط انسان اختراع شد. این ماده یک شیرین کننده مصنوعی بسیار قوی است ولی از نظر ارزش غذایی و کالری صفر است. ساخارین ۵۰۰ برابر شیرین تر از قند طبیعی است.
مواد نگهدارنده غذایی
به دلیل رشد میکروبها و سایر میکروارگانیسمها در مواد غذایی همه محصولات غذایی پس از مدتی فاسد شده و از بین میروند. این روند را میتوان با استفاده از مواد شیمیایی نگهدارنده کنترل کرد و به تاخیر انداخت. برخی از مواد نگهدارنده طبیعی مانند نمک ، شکر و برخی روغنها (مانند روغن نباتی) به طور گسترده در فراوری غذاها مورد استفاده قرار میگیرند.
ساخت استخر و آشنایی با روش های اجرا و استاندارد های ابعاد استخر